teisipäev, 12. aprill 2016

29.02.2016 algab teine nädal

Nädala nipp: 
KIIDA KAASLASI! NÄHES NENDE TUBLIDUST ON PÕHJUST ENDALGI TUBLIM OLLA.

Nädala nipp “Kiida kaaslasi! Nähes nende tublidust, on põhjust endalgi tublim olla” innustas meid rohkem kaaslasi märkama ja isegi tublim olema. Kiitsime ka oma tublisid maasikataimi, kes kasvavad toredasti, aga tahaksid tegelikult natukene rohkem päikesevalgust. Hakkasime nuputama, kus oleks neil veelgi parem kasvada. Proovisime kõiki aknalaudu ja päikselisemaid kohti.

Vaatasime koos lastega videosid "Maasikasõbrad" projekti koduleheküljelt. Poisid kastsid taimi suure hoolega.


Vastasime nädala küsimusele. Sel korral tuli etteantud nimekirjast valida välja kõik Eestis looduslikult kasvavad maasikaliigid. Nimekirjas olid muulukas, ananassmaasikas, kõrge maasikas, kuumaasikas, metsmaasikas, alaska maasikas ja moskva maasikas. Õigeid vastuseid oli tervelt kolm! Eestis kasvavad looduslikult muulukas, kõrge maasikas ja metsmaasikas. Kolm last said märkida vastuseid ja üks laps kinnitas meie vastuse. Kõik lapsed olid elevil ja rõõmsad, sest vastasime taaskord õigesti.

Liblikate rühma (6-7aastased) tüdrukud meisterdasid tolmeldamispintsleid reedel 4. märtsil. Tolmeldamispintsleid meisterdasid Johanna, Erica, Anna ja Ida-Liisa. Juhendaja õpetaja Ave Teichmann. Kasutasime värvilisi pulki, liimi ja kääre, sulgi, riiet, nööpe, kaunistusi, heegelniiti.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar